Le Fa'aleleia o Fa'amea Fa'ameamea Sima Sima: Sa'ilia o Miti e pei o Tu'u.

O Zhu Zhou - o se aai na taʻua muamua o le "aai na aumaia e nofoaafi" - ua lauiloa i lona tomai faʻapisinisi ma ona sao i le atinaʻeina o "poutu e tolu" o le gaosiga o Zhuzhou: sima carbide, nofoaafi felauaiga, ma le vateatea.I le afa seneturi talu ai, o le suiga o lenei aai ua fesoʻotaʻi ma le ata o le lalolagi atoa o Zhuzhou o se fale gaosi oloa ma se 'olo malosi o carbide sima.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai le tele o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga ma le faʻatauga, gafatia faʻafouina, ma le faʻalauiloaina o faʻailoga i Saina.O le fuifui e aofia ai pisinisi carbide sima 279, fa'amauina mo le sili atu ma le tasi vaetolu o le aofa'i atoa o atina'e i totonu o pisinisi i le atunu'u atoa.I le 2021, o le tau o le gaosiga o le carbide sima na oʻo atu i le 38.5 piliona yuan, e tusa ma le 42.1% o le aofaʻi o le atunuʻu, faʻatasi ai ma le 76% o le laʻau CNC mo le 76%, o le tootoo e 21%, ma le 51%. .E le gata i lea, o le fuifui ua saofagā i le faʻatulagaina o tulaga faʻavaomalo, atunuʻu, ma alamanuia, e tusa ma le 60% o le aofaʻi.I le taimi nei, ua avea Zhuzhou ma nofoaga sili ona tele e gaosia ai carbide sima i Asia ma o se faʻavae a le atunuʻu mo mea e le masani ai.E tulaga muamua i Asia ma i totonu o le pito i luga i le lalolagi atoa, o loʻo tauaveina le misiona o le fausiaina o se faʻalapotopotoga faʻapisinisi maualuga mo mea faʻapipiʻi faʻamalama faʻamalama.

I tua atu o nei taunuʻuga mataʻina ma faʻaaliga sili, o taumafaiga ma meafaigaluega faʻaleleia o soʻo se atinaʻe Zhuzhou o loʻo i ai se sao taua.Ave Zhuzhou Huanxin Cemented Carbide Tools Co., Ltd. (fa'aigoaina o Zhuzhou Huanxin) e fai ma fa'ata'ita'iga.A maeʻa ona faʻaogaina meafaigaluega faʻapipiʻi talafeagai, ua vave ona latou agaʻigaʻi i luma i le pisinisi mea faigaluega carbide sima e le masani ai.O Mr. Wen Wuneng, le taitaifono o le kamupani, sa le mafai ona taofia le viia o le ANCA mo le tatalaina o se vaaiga fou mo i latou i se faatalanoaga.

Toe fa'atulagaina ma amata i ni taumafaiga fou

Sima carbide, faia mai le tungsten (o le uʻamea e sili ona maualuga le faʻafefeteina i luga o le lalolagi), e faʻaaogaina lautele i le fale gaosi oloa ona o le maualuga o le maaa ma le lelei o le faʻaogaina o le ofuina.I le avea ai o se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻasalalau faʻamalama faʻamalama, ua faʻatūina e Zhuzhou se faiga faʻapipiʻi faʻatau oloa, mai luga o le tungsten mining uʻamea ma faʻafefeteina i totonu o le gaosiga o meafaigaluega, gaosiga o oloa i lalo, ma le toe faʻaaogaina o punaoa.Ina ia mafai ona ausia se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o le faʻaiʻuga o le gaosiga i le filifili pisinisi o se fesoʻotaʻiga autu.

O Zhuzhou Huanxin, i le avea ai o se tagata gaosi oloa gaosi oloa sima, na faavaeina i le 1986 e ala i tupe teufaafaigaluega mai le Zhuzhou Cemented Carbide Group ma South China Industrial Group.O lo'o fa'apitoa i le gaosiga o mea fa'ameamea fa'ameamea fa'ameamea fa'asima fa'amasani fa'amasani fa'amasani ma gaosia le meafaigaluega fa'ameamea fa'ameamea fa'ameamea fa'ameamea fa'amasani fa'amasani fa'amasani sima fa'ameamea."I le amataga o le faʻavaeina o le kamupani, e leʻi manuia le pisinisi faʻamaʻi sima e pei o le taimi nei. a South China Industrial Company, e gaosia meafaigaluega mo le lagolago tau vaalele, "na manatua ai e Mr. Wen Wuneng.

I le 2006, faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le toe fuataʻiga o pisinisi a le setete o loʻo faʻalauiloaina e le Setete o Assets Supervision and Administration Commission, Zhuzhou Huanxin foʻi na amataina se suiga i lona atinaʻe - na toe faʻatulagaina o se lala e pulea e Zhuzhou Cemented Carbide. Vaega ma toe faʻatulagaina atoa e avea o se pisinisi tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia i le 2009. "O le suiga na maua ai avanoa fou mo i matou," o le tala lea a Mr. Wen Wuneng.“A’o le’i toe fa’atulagaina, sa fa’ailoa mai e le’o mafai e a matou masini fa’agai’ina ona fa’afetaui fa’ailoga o le atina’e, peita’i, sa matou fa’alogo pea i le fa’aogaina o tekonolosi fa’aonaponei, ae maise le sailia o masini olo e sili ona lelei i le gaosiga o mea faigaluega sima sima mulimuli ane. , na matou aʻoaʻoina e uiga i nisi o masini olo mataʻina mai nisi o tupulaga i Changzhou."

O le taimi lena na amata ai ona fausia i le mafaufau o Mr. Wen Wuneng le lagona o le mafai e le ANCA ona taulimaina le oloina o mea faigaluega sima e le masani ai.

Mai le 1 i le 22, faʻateleina tupe faʻafaigaluega i le ANCA i tausaga taʻitasi

I le 2009, na maua ai e Zhuzhou Huanxin se faʻatonuga mo le gaosiga o mea faʻapipiʻi sima mo le lagolago tau vaalele."I lena taimi, ua lauiloa ai meafaigaluega masini CNC, ma o meafaigaluega na gaosia e ala i le CNC machining na foliga matagofie tele. I le taimi nei, o loʻo matou faʻaogaina pea auala masani, ma o taunuuga ma foliga vaaia e leʻi faamalieina."O le faʻaleleia o meafaigaluega na faʻanatinati.

E leʻi umi ae maua e Zhuzhou Huanxin le tagata na te pulea le ANCA i se faʻaaliga Beijing ma faʻatau mai la latou uluai ANCA masini olo - le ANCA TX7 Linear."Ina ua matou faia le faʻatau muamua, matou te le mautonu pe o le a le ituaiga masini masini e sili ona talafeagai. O le TX7 Linear, e pei o le ANCA pito i luga-o-le-laina masini olo, e iai le tele o faʻaoga ma e faigofie ona taulimaina umi eseese. meafaigaluega."E masani lava, ua uma a matou mea faigaluega mo le vaalele ma mea tau a'oa'oga (tafi vili, fa'ata'ita'iga).Φ20 i le lautele ma i totonu o le va o le 120-150mm le umi, ma o nisi faʻataʻitaʻiga e oʻo lava i le 180mm le umi."I lena taimi, o meafaigaluega na matou gaosia e faʻaaoga ai metotia masani e leʻi i ai se foliga manaia, ma e le mafai ona matou pulea lelei le pito i luma ma tua."

O lo'o manatua pea e Mr. Wen Wuneng o le ANCA TX7 Linear muamua na gaosia mea fa'apitoa fa'amea fa'ameamea fa'asimete (Φ18,Φ20 milling cutters) mo Chengfei ma Guifei kamupani.Ina ua tuuina atu i le gaosiga aloaia mo le taimi muamua, sa faia ai se sauniga faamanatu."O loʻo matou tausia pea le lau muamua o mea faʻapipiʻi sima sa matou gaosia i lena taimi."Mulimuli ane, na latou tufatufaina atu meafaigaluega na gaosia e le ANCA TX7 Linear i a latou tagata faʻatau ma maua le faʻafetai maualuga."Sa tatau ona e faʻatau muamua lenei masini."Ina ua vaʻaia e le Kamupani Vaalele a Guizhou le faʻaleleia atili o matou gafatia gaioiga, na vave ona latou faʻateleina a latou faʻatonuga.

Faatasi ai ma le faʻaleleia atili na aumaia e le ANCA TX7 Linear i le gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻamaʻi sima mo le lagolago vaalele, na ulufale ai Zhuzhou Huanxin i se laasaga fou o le atinaʻe."Na faʻaauau pea le faʻatupulaia o le faʻatonuga, ma i totonu o le itiiti ifo i le lua tausaga, na matou mauaina foi ni poloaiga mai isi pisinisi e pei o hydraulics, compressors, ma isi mea. Na manino mai o le faʻalagolago i na o le tasi le masini ANCA e faʻaogaina 24/7 e le lava, " toe manatua Mr. Wen Wuneng.

O le faʻateleina o le manaʻoga mo faʻatonuga, e amata mai i le masini lona lua, le masini lona tolu ... e oʻo atu i le masini XXth, na faʻaosofia ai Zhuzhou Huanxin e alu i se malaga faʻaletausaga o meafaigaluega faʻaopoopo a le ANCA.I le 2017, a o faʻalauteleina pisinisi a le kamupani i le gaosiga o meafaigaluega faʻapisinisi 3C, na latou faʻatauina le sili atu ma le 10 masini faʻaopoopo.“E o’o mai i le taimi nei, e 22 le aofa’i o masini ANCA, ma e toetoe lava o mea faigaluega uma a le kamupani o le ANCA”.

O le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le 3C alamanuia na maua ai foi se avanoa mo le ANCA e vave ulufale ai i le maketi a tagata Saina.E tusa ai ma le saunoaga a Mr. Zheng Chao, Pule Sili o le ANCA Greater China, "Ina ua maeʻa le 2012, na faasolosolo malie lava ona matou vaʻaia o loʻo faʻateleina e tagata faʻatau Saina le faʻalauteleina o le taua i luga o le lelei o meafaigaluega, aemaise lava i le atinaʻeina o le 3C alamanuia. Ina ua faʻaleleia Apple mai le 3rd tupulaga i le 4th augatupulaga, lafoai atoa casing palasitika ma ulufale atu i le vaitaimi o faavaa uʻamea alumini ma pito i tua I lena taimi, o le manaoga meafaigaluega ma manaoga i le maketi atoa ua matua faateleina.I lena taimi, na atiaʻe ai e ANCA le ANCA FX faʻasologa masini meafaigaluega, lea o loʻo taʻutaʻua pea, faʻapitoa mo le gaosiga o meafaigaluega faʻapisinisi 3C.O le mea moni, i le amataga o le 2008, na faʻalauiloa e le ANCA le tau-lelei ma le tau-lelei meafaigaluega masini i le maketi Saina e faʻafetaui ai manaʻoga o le tele o tagata Saina faʻatau.Ae ui i lea, o nei meafaigaluega e leʻi fetaui lelei mo le gaosiga o mea faigaluega "laititi-vaega, tetele".O le mea lea, o le ANCA FX faʻasologa, talafeagai mo le gaosiga o meafaigaluega tetele, na ulufale atu ma le manuia i le maketi.Ina ua maeʻa le 2014, na vave ona maua e le faasologa se sea maketi taua i le 3C alamanuia gaosi meafaigaluega maketi maketi i Saina.

详情页8

Le miti i le lumanaʻi o tagata faʻatau meafaigaluega e le masani ai

I le manatu o Mr. Wen Wuneng, o mea faigaluega a le ANCA e sili ona lelei i le tele o itu - talafeagai mo meafaigaluega e le masani ai, faigofie-faʻaoga polokalama, lagolago auʻaunaga atoatoa, ma vave tali vave, ma isi.Faʻavae i luga o le poto masani a Zhuzhou Huanxin i le silia ma le sefulu tausaga, e mafai e meafaigaluega a le ANCA ona faigofie ona faʻatautaia le faʻaogaina o meafaigaluega e le masani ai e manaʻomia i fanua e pei o vaalele, ea malulu, compressors, ma vaega eletise.

"Ua matou i ai i le gaosiga o meafaigaluega mo le silia ma le 30 tausaga, e aofia ai meafaigaluega 'ese'ese' mea faigaluega. O loʻo faʻaalia le lelei o le polokalama a le ANCA - faigofie le faʻaogaina ma le malosi o le fetuutuunai. E fiafia ma masani a matou tagata faʻatautaia, "o le faʻamatalaga lea a Mr. Wen Wuneng. , tuuina atu se faataitaiga.Afai e a'oa'oina e se tagata fa'atauva'a le polokalama faakomepiuta a le ANCA mai isi fa'ailoga i le taimi e tasi, atonu e na'o le tasi le vaiaso e mana'omia ai e le tagata muamua, ae e masani ona alu le masina.E manino le lelei pe a faʻatusatusa le lua.E le gata i lea, e sili atu ona talia e le aufaipisinisi le polokalama fa'aogaina a le ANCA.Aemaise lava mo le faʻataʻitaʻiina o meafaigaluega e le masani ai ma isi suiga, e mafai e tagata faʻatautaia ona faigofie ona faʻafetaui i suiga eseese ma le lagolago a le polokalama a le ANCA, ma o le gaioiga e matua fetuutuunai.

Na faaopoopo mai Zheng Chao, "O le mea moni, e lua eseesega tele i le faagasologa i le va o meafaigaluega masani ma meafaigaluega e le masani ai. iai se tikeri faʻapitoa o faʻasalalauga ma polokalame faʻapitoa e faʻavae i luga o ata na saunia e le tagata faʻatau."E taua le taʻua o le ANCA o se tasi o nai mea gaosi masini e faʻavaeina tutoʻatasi faiga faʻatonutonu CNC.E i ai se isi kamupani a latou tuafafine, ANCA MOTION, e nafa ma suʻesuʻega, atinaʻe, ma mamanu, ona faʻatulagaina lea e le au talosaga mai le kamupani vaega polokalame faʻalauiloa.Ole mea lea e mafai ai e le ANCA ona tali atu ile polokalame fa'apitoa e mana'omia e tagata fa'atau Saina ile lotoifale ile taimi talafeagai.I tulaga o auaunaga, talu mai le faʻavaeina o se 'au i Saina i le 2004, e sili atu i le 60% o le 'au a le ANCA o loʻo iai nei e aofia ai inisinia talosaga ma tagata faigaluega tautua, ma avea ai i latou ma paaga faʻalagolago mo se taimi umi.

I le avea ai ma se tasi o uluai kamupani meafaigaluega carbide sima i totonu o le atunuu, tulaga maualuga i le alamanuia vaega, ma i luga o le 90% o poloaiga meafaigaluega e le o tulaga masani, Zhuzhou Huanxin o loʻo olaola i pisinisi e pei o vaalele, auupega, compressors, hydraulics, nofoaafi. , ma 3C.O tupe maua fa'atauga fa'aletausaga o mea faigaluega sima sima ua si'itia mai le 10 miliona yuan a'o le'i toe fa'atulagaina i le 80 miliona yuan i le taimi nei, fa'aalia lona atina'e.Peitaʻi, e lē gata ai i inā.

I le vaʻavaʻai atu i luma, na faʻaalia ai e Mr. Wen Wuneng o le a faʻalauiloa e le kamupani se faasologa o fuafuaga tetele, e aofia ai le faʻalauteleina o le fale gaosimea ma faʻalauteleina pisinisi i meafaigaluega masani."O le aofaʻi o maketi o meafaigaluega faʻapipiʻi sima e le masani ai e tusa ma le 100-150 miliona yuan, ma ua uma ona tatou oʻo i le taualuga i tulaga o loʻo i ai nei le gaosiga o meafaigaluega e le masani ai. Ina ia ausia le tele o galuega i le lumanaʻi, e tatau ona tatou ulufale gaosiga o meafaigaluega masani."O le isi itu o le atinaʻe o loʻo manino - Zhuzhou Huanxin ua avea ma paaga faʻapitoa a le Zhuzhou Diamond Cutting Co., Ltd., ma o le a gaosia meafaigaluega e le masani ai mo i latou.O le sini lona lua o le faʻalauteleina lea o vaega o tupe teufaafaigaluega, ulufale atili i le maketi o meafaigaluega masani, ma faʻateleina mea e manaʻomia e olo ai.

O le tala o le asō e muta ai iinei, ae o le tala i le va o Zhuzhou Huanxin ma ANCA o le a faʻaauau i le lumanaʻi.Mai mea e le masani ai i mea faigaluega faʻamalama sima, matou te talitonu o le ANCA o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu fofo maualuga.Faatasi ai ma sea faʻamalosia, ia tatou tulimatai atu i le lumanaʻi tuputupu aʻe o Zhuzhou Huanxin.


Taimi meli: Me-14-2024